مسیر صفحه
بمناسبت هفته جهانی کارآفرینی نشست مشترک سازمان مدیریت و برنامه ریزی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کانون کارآفرینان
به گزارش روابط عمومی کانون کارآفرینان استان زنجان، شهرام طهماسبی، ظهر روز دوشنبه 28 آبان، در جلسه کانون کارآفرینان استان زنجان ضمن تبریک هفته کارآفرینی گفت: کشور ما دهمین کشور دنیا به لحاظ ذخایر منابع می باشد و 1 درصد جمعیت دنیا را نیز در خود جای داده است ولی متاسفانه تنها 0.5 درصد از سهم اقتصاد جهانی در اختیار ما است که نشان می دهد نتوانسته ایم به اندازه جمعیتمان از اقتصاد سهمی داشته باشیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان تصریح کرد: آنچه که لازمه تعالی و پیشرفت است توانایی بکارگیری دو عنصر دانایی و خلاقیت است. در تمام کشورهای پیشرفته، کارآفرینی به عنوان ترکیب این دو عنصر حیاتی شناخته می شود.
وی ادامه داد: ما اگر بخواهیم سهم اقتصاد کشور را از 0.5 درصد بالاتر ببریم، بایستی از این دو عنصر و ترکیب آنها در کارآفرینی بهره برده و آنها را در تمامی قوانین و مقررات خود لحاظ کنیم.
طهماسبی با بیان اینکه تنها یک شخصیت کارآفرین است که می تواند شرایط سخت و شکننده را پشت سر بگذارد، تأکید کرد: کارآفرین کسی است که به خود متکی است که خوداتکایی موجب تلاش برای بدست آوردن و انجام دادن می شود.
وی اظهار داشت: زمانی که ما به تحولات مختلف در حوزه های مختلف نگاه می کنیم می بینیم که منشأ همه این تحولات، کارآفرینی بوده است. در کشورمان نیز اگر بخواهیم به شکوفایی برسیم، چاره ای جز تفکرات و رویکرد کارآفرینی نداریم چراکه موتور محرک اقتصاد کشور، کارآفرینی است.
وی با تبیین موانع کارآفرینی اظهار داشت: موانع کارآفرینی شامل موانع اداری، موانع قانونی و موانع بازدارنده حاصل از محیط فرهنگی می شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان تأکید کرد: با کارآفرینی و ایجاد ارزش های اقتصادی، عرصه اقتصادی کشور قدرتمند شده و نیازمند نیروی کار جدید و در نتیجه ایجاد اشتغال پایدار خواهد شد.
در این جلسه، صمد یوسفی اصل، رئیس کانون کارآفرینان استان زنجان، اهداف کانون کارآفرینان را افزایش توان مدیریتی استان در کمک به شناسایی موانع توسعه کارآفرینی جهت دستیابی به راهکارهاي رفع این موانع، هم افزایی و مشارکت حداکثري کارآفرینان در تصمیم سازي مدیران ارشد اسـتان در زمینـه توسـعه کارآفرینی، ایجاد زمینه و بستر مناسب جهت گسترش و ترویج انواع کارآفرینی، مشاوره و کمک به تصمیم گیري هاي مدیران ارشد اسـتان و افـزایش ضـریب اطمینـان تصـمیمات اتخاذ شده در زمینه کارآفرینی، بررسی و تشخیص فرصت ها و تهدیدهاي کسب و کار در استان ها با توجه به مزیت هاي نسبی، رقابتی و ساختار صنعت استان و همچنین روندهاي فناوري در کشور و جهان و همچنین ایجاد ارتباط مستمر با خیرین استان و ایجاد فضاي لازم جهت تشکیل جامعه خیرین کارآفرین استان با هدف توسعه کارآفرینی در کشور عنوان کرد.
وی با اشاره به فعالیتهای انجام شده کانون اظهار داشت: برگزاری سمینارهای هم اندیشی با کارآفرینان برتر کشوری، برگزار ی کارگاه های آموزشی در حوزه کارآفرینی، اجرای برنامه های گرامیداشت در مناسبت های کارآفرینی، ارائه خدمات بازاریابی از رهگذر برپایی نمایشگاه دستاوردهای واحد های کسب و انتشار هفته نامه شهاب با رویکرد کارآفرینی از جمله فعالیت های کانون کارآفرینان زنجان بوده است.
یوسفی از فعالیتهای آتی کانون به انجام پروژه های پژوهشی با رویکرد کارآفرینی، تشکیل مجمع خیرین کارآفرین با هدف توسعه کارآفرینی، بررسی و تشخیص فرصتها و تهدیدهای کسب و کار استان، مشارکت در اجرای خدمات کلینیک صنعت، سرمایه گذاری در سالن آزمون چند منظوره آموزش فنی و جرفه ای خواهران الزهرا، چاپ کتاب کارآفرینان استان، کمک به فرهنگ سازی کارآفرینی با مشارکت آموزش و پرورش ، دانشگاه ها، نشریات و صداو سیما، کارآفرینی و رونف اقتصادی با کمک نیروهای سرباز وظیفه و زندانیان غیر عمد اشاره کرد.